Partyschip

abeltasman

De Abel Tasman is een feestelijk en romantisch partyschip én altijd gezellig. Gezellig omdat het schip is ingericht met een knipoog naar de stijl van het “Grand Café” met een donkerhouten lambrisering, veel koper en een stoere houten vloer. Het schip is voorzien van alle faciliteiten met een gezellige scheepsbar, de lounge, een gezellige zithoek in de stuurhut, goede sanitaire voorzieningen en natuurlijk een professionele keuken.

Wanneer het schip gaat varen is het schip geschikt voor groepen van 40-120 personen. Bij een stilliggende partij is het zelfs geschikt voor gezelschappen tot 250 personen. Er zijn binnen echter 120 zitplaatsen, waardoor een diner voor meer dan 120 personen wat lastig is.

De Abel Tasman is een barketijn, wat staat voor een driemast zeilschip waarvan de fokkenmast (voormast) volledig vierkant getuigd is. De grote en de bezaanmast zijn langsgetuigd (dus met giek, gaffel en topzeilen).

Partyschip de Abel Tasman

  • Capaciteit varend tot 120 personen
  • Capaciteit stilliggend tot 250 personen
  • Lengte: 50 meter
  • Breedte: 6,8 meter
  • Diepte: 2,40 meter
  • Aantal masten 3
  • Aantal zeilen 9
  • Zeiloppervlakte 600m2

 

De Abel Tasman is een prachtige verschijning en een unieke locatie voor iedere gelegenheid. Wanneer het schip gaat varen is het schip geschikt voor groepen van 40-120 personen. Bij een stilliggende partij is het zelfs geschikt voor gezelschappen tot 250 personen.

Voor groepen van 40-250 personen is het luxe zeilschip de Abel Tasman een zeer geschikte locatie. Bij elk type evenement zorgt Fiësta Events ervoor dat u zich gedurende de gehele dag nergens naar om hoeft te kijken.

U bent opzoek naar een locatie voor jong en oud waar nog lang over doorgepraat zal worden. Fiësta Events heeft de kennis en ervaring om u een onvergetelijke dag te laten beleven waarbij u nergens aan hoeft te denken.

Partyzeilschip de Abel Tasman is de perfecte locatie voor scholieren en studenten. Fiësta Events heeft veel ervaring met feesten voor jongeren en weet precies wat belangrijk is om een feest tot een succes te maken.