Verhuur

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Tafeltap

Genieten van een tapbiertje op uw eigen feestje? Huur bij Fiësta Events een biertap. Super makkelijk in gebruik! U kunt zelf de gewenste temperatuur van het bier instellen. 

16_1

 

Bij afname <100L bier: € 40,- 
Bij afname 100-150L bier: € 20,- 
Bij afname >150L bier: € 0,- 

De borg voor de tafeltap bedraagt € 100,-. Natuurlijk krijgt u dit bedrag gewoon terug wanneer de tap in goede staat weer wordt afgeleverd.

Huren

Bierfusten

Fiësta Events verkoopt ook fusten bier tegen scherpe prijzen. Wist u al dat u de biertap gratis mag gebruiken wanneer u meer dan 150L bier afneemt?

 

fust

30L duits bier (5% alcohol) € 69,- 
30L horeca bier (5% alcohol) € 72,- 
50L duits bier (5% alcohol) € 96-
50L horeca bier (5% alcohol) € 106- 

Per fust wordt € 30,- statiegeld gerekend. Lege fusten worden teruggenomen. Niet aangebroken fusten worden tegen een betaling van € 10,- handelingskosten teruggenomen. Aangebroken fusten worden wel teruggenomen, maar niet verrekend.

Huren

Bierglazen

bierglazen

Glas (per glas per dag) € 0,13 
Hardplastic (per glas per dag) € 0,15 

Natuurlijk sneuvelt er wel eens een glas, dat gebeurt bij elk goed feestje. Tot 5% van het totaal aantal gehuurde glazen gaan we hier ook niet moeilijk over doen, maar per gesneuvelde glas buiten deze norm wordt € 0,75 in rekening gebracht.

Overige

terras-statafel

Spoelkrat + spoelborstel € 5,- 
Bierglazenreiniger € 2,- 
Statafel (per dag) € 7,50,-
Terrasverwarmer (per dag) € 30,-

 

 

.

Bestelling verhuur

Gewenste datum: Bierfusten: Aantal bierglazen: Soort glazen:

 Spoelkrat + spoelborstel
 Bierglazenreiniger
 Statafel (per dag)
 Terrasverwarmer (per dag)

Tapbiertje op uw eigen feestje? Vul onderstaande formulier:

Aanhef: Tussenvoegsel:
Achternaam: E-mailadres*:
Telefoonnummer: Adres:
Postcode: Woonplaats:
Bedrijfsnaam:
Vraag / opmerkingen:

 

De Abel Tasman is een prachtige verschijning en een unieke locatie voor iedere gelegenheid. Wanneer het schip gaat varen is het schip geschikt voor groepen van 40-120 personen. Bij een stilliggende partij is het zelfs geschikt voor gezelschappen tot 250 personen.

Voor groepen van 40-250 personen is het luxe zeilschip de Abel Tasman een zeer geschikte locatie. Bij elk type evenement zorgt Fiësta Events ervoor dat u zich gedurende de gehele dag nergens naar om hoeft te kijken.

U bent opzoek naar een locatie voor jong en oud waar nog lang over doorgepraat zal worden. Fiësta Events heeft de kennis en ervaring om u een onvergetelijke dag te laten beleven waarbij u nergens aan hoeft te denken.

Partyzeilschip de Abel Tasman is de perfecte locatie voor scholieren en studenten. Fiësta Events heeft veel ervaring met feesten voor jongeren en weet precies wat belangrijk is om een feest tot een succes te maken.