• Ongetwijfeld een van de mooiste dagen van uw leven. Genieten staat centraal op deze dag.
    Bruiloft

    Ongetwijfeld een van de mooiste dagen van uw leven. Genieten staat centraal op deze dag.

  • U mag een jubileum vieren, wat fijn! Fiësta Events zal er alles aan doen om u en uw dierbaren een fantastische dag te laten beleven.
    Jubileum

    U mag een jubileum vieren, wat fijn! Fiësta Events zal er alles aan doen om u en uw dierbaren een fantastische dag te laten beleven.

Vrije tijd

U bent opzoek naar een locatie voor jong en oud waar nog lang over doorgepraat zal worden. Fiësta
Events heeft de kennis en ervaring om u een onvergetelijke dag te laten beleven waarbij u nergens
aan hoeft te denken.


personeel

Feestlocatie

Iets te vieren en op zoek naar een unieke locatie? Voor groepen van 40-250 man hebben wij voor u de geschikte locatie! Ons schip hoeft niet te worden versierd om sfeer te creëren.

Neem hier een online rondleiding en kom alvast in de feeststemming. Entertainment aan boord kan allemaal geregeld worden, wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellige band of een spetterende DJ?

jubileum

Jubileum

U mag een jubileum vieren, wat fijn! Fiësta Events zal er alles aan doen om u en uw dierbaren een fantastische dag te laten beleven. Voor jong en oud, sportievelingen en voor mensen die lekker willen ontspannen is de driemastbarketijn een ideale locatie.

Helpen met de zeilen hijsen of even het roer overnemen van de kapitein, het mag allemaal. Natuurlijk kunt u ook een mooi boek lezen op het dek of lekker socializen en genieten van het uitzicht.

 


verjaardag

Verjaardag

Er is er één jarig, hoera! Nodig al uw familie en vrienden uit bij Fiësta Events aan boord van de Abel Tasman om samen te proosten op een nieuw levensjaar. De taart zal voor u klaar staan en ons personeel zal de gehele partij rondgaan met lekkere hapjes en drankjes.

 


familie

Familiedag

Niets is zo waardevol als uw familie. Voor groepen van 40-250 personen is partyschip de Abel Tasman een uitstekende locatie voor jong en oud. Het schip kan vanuit meerdere afvaarthavens varen waardoor er bijna altijd een geschikte opstapplaats wordt gevonden die voor iedereen goed bereikbaar is. Uiteraard zijn er ook zwemvesten aanwezig voor de kinderen.

 


bruiloft

Bruiloft

Ongetwijfeld een van de mooiste dagen van uw leven. Genieten staat centraal op deze dag. U bent het middelpunt van de belangstelling en u wilt zich geen zorgen maken over het verloop van deze dag. Fiësta Events heeft de kennis, ervaring en contacten om uw bruiloft tot een succes te maken. Van catering tot entertainment, geheel naar uw wens geeft ons personeel invulling aan deze taken zodat u echt maximaal kunt genieten van uw dag!


schip

Huwelijksfeest

Bent u 12,5 jaar getrouwd, of misschien al 25 jaar of nog langer! Wat ons betreft is het altijd reden voor een feestje, al was u een half jaar getrouwd. Wij verwelkomen u graag op onze luxe driemaster.

Zodra u het schip betreedt zult u onder de indruk zijn van de mooie vloeren en het vele koperwerk. Dit schip is in 1996 omgebouwd tot het huidige partyschip, met als specialiteit: Huwelijksfeesten. Neem hier een online rondleiding en kom alvast in de feeststemming.

 


boot

Reünie

Een familiereünie of een reünie met uw oude schoolvrienden, de luxe driemaster de Abel Tasman is een geschikte locatie waar u in ontspannen sfeer weer samen kunt komen en oude herinneringen op kunt halen.

U bent vrij om te staan en te gaan waar u maar wilt op het imposante schip. Voor groepen van 40-250 personen organiseert Fiësta Events voor u een geweldige dag.

De Abel Tasman is een prachtige verschijning en een unieke locatie voor iedere gelegenheid. Wanneer het schip gaat varen is het schip geschikt voor groepen van 40-120 personen. Bij een stilliggende partij is het zelfs geschikt voor gezelschappen tot 250 personen.

Voor groepen van 40-250 personen is het luxe zeilschip de Abel Tasman een zeer geschikte locatie. Bij elk type evenement zorgt Fiësta Events ervoor dat u zich gedurende de gehele dag nergens naar om hoeft te kijken.

U bent opzoek naar een locatie voor jong en oud waar nog lang over doorgepraat zal worden. Fiësta Events heeft de kennis en ervaring om u een onvergetelijke dag te laten beleven waarbij u nergens aan hoeft te denken.

Partyzeilschip de Abel Tasman is de perfecte locatie voor scholieren en studenten. Fiësta Events heeft veel ervaring met feesten voor jongeren en weet precies wat belangrijk is om een feest tot een succes te maken.