• Voor groepen van 40-250 personen is het luxe zeilschip de Abel Tasman een zeer geschikte locatie.
    Zakelijke activiteiten

    Voor groepen van 40-250 personen is het luxe zeilschip de Abel Tasman een zeer geschikte locatie.

  • Zakelijk

  • Een productpresentatie moet een belevenis zijn. U wilt dat het product aanslaat en dat de aanwezigen er enthousiast van worden!
    Productpresentatie

    Een productpresentatie moet een belevenis zijn. U wilt dat het product aanslaat en dat de aanwezigen er enthousiast van worden!

Zakelijk

Voor groepen van 40-250 personen is het luxe zeilschip de Abel Tasman een zeer geschikte locatie. Bij elk type evenement zorgt Fiësta Events ervoor dat u de gehele dag nergens naar om hoeft te kijken.


personeel

Personeelsfeest

Fiësta Events heeft de kennis, ervaring en contacten om uw personeelsfeest tot een succes te maken. Uw personeel zal nog lang nagenieten van een bijzonder feest op een originele locatie. Op het water is alles anders dan met vaste wal onder de voeten.

Lekker borrelen, genieten van het eten en dansen met collega’s. Bij mooi weer staat de DJ buiten en wordt er gedanst op het dek onder de volle zeilen. Liever niet afhankelijk van het weer, dan wordt het feest binnen gegeven en wordt de eetzaal omgebouwd tot sfeervolle dansvloer. Overigens kan er ook een tent over het middendek worden gespannen.


bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Het luxe partyzeilschip de Abel Tasman is de ideale locatie voor een bedrijfsuitje. Vandaag bent u zelf niet aan het werk, maar wordt er voor u gewerkt. Een heerlijk gevoel.

Ons personeel zal bijdragen aan een geslaagd uitje voor uw personeel en/of klanten. Een voordeel van een partij bij Fiësta Events: het schip kan vanuit verschillende afvaarthavens varen. Hierdoor blijft de af te leggen reisafstand voor iedereen beperkt.

 


jubileum

Jubileumfeest

Een jubileum, van harte gefeliciteerd! Geheel naar uw wensen verzorgen wij een feest dat tot in de puntjes geregeld is. Op deze dag kunt u samen met alle genodigden proosten op een mooi jubileum.

Een terugblik op het verleden en alvast vooruitblikken naar de toekomst. Waar kan dit beter gevierd worden dan op een schitterend schip?

 


team

Teambuilding

Samenwerking binnen organisaties is belangrijker dan ooit. Werken in teamverband brengt synergie tot stand. Varen op een grote driemaster is hier een uitstekend voorbeeld van.

Samen de zeilen hijsen vraagt om communicatie en teamwork. Meer dan 600m2 zeil kan gehesen worden, gegarandeerd spektakel en plezier!

 


vergader

Vergaderlocatie

Vergaderen saai? Bij ons echt niet! Bij ons aan boord hebben we verschillende ruimtes waar vergaderd kan worden. De grote zaal heeft een capaciteit tot ongeveer 80 personen (zitplaatsen). Daarnaast zijn er nog 2 kleinere ruimtes voor 6-10 personen.

In alle rust vergaderen zonder dat u gestoord wordt door personen die binnen komen lopen. Koffie, thee, frisdranken en een lunch naar
wens staan allemaal voor u klaar en natuurlijk is er na afloop van de vergadering de mogelijkheid om nog even te borrelen.


presentatie

Productpresentatie

Een productpresentatie moet een belevenis zijn. U wilt dat het product aanslaat en dat de aanwezigen er enthousiast van worden en het product niet meer zullen vergeten. Uw product is super en dat wilt u bekend maken.

Onze luxe driemaster is een ideale locatie om uw product groots te presenteren. Uiteraard beschikken wij over een goede geluidsinstallatie met microfoon, beamer en whiteboard.

 

De Abel Tasman is een prachtige verschijning en een unieke locatie voor iedere gelegenheid. Wanneer het schip gaat varen is het schip geschikt voor groepen van 40-120 personen. Bij een stilliggende partij is het zelfs geschikt voor gezelschappen tot 250 personen.

Voor groepen van 40-250 personen is het luxe zeilschip de Abel Tasman een zeer geschikte locatie. Bij elk type evenement zorgt Fiësta Events ervoor dat u zich gedurende de gehele dag nergens naar om hoeft te kijken.

U bent opzoek naar een locatie voor jong en oud waar nog lang over doorgepraat zal worden. Fiësta Events heeft de kennis en ervaring om u een onvergetelijke dag te laten beleven waarbij u nergens aan hoeft te denken.

Partyzeilschip de Abel Tasman is de perfecte locatie voor scholieren en studenten. Fiësta Events heeft veel ervaring met feesten voor jongeren en weet precies wat belangrijk is om een feest tot een succes te maken.